a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
ouroffice@crimson.com

Follow us

Entre cocinas

TALLER DE CUINA FUSIÓ A DOMICILI

Has fet alguna vegada un taller de cuina a casa teva? Organitza un grup d’adults i/o nens i vinc a fer-vos un taller en el que aprendreu a preparar plats de fusió catalano-asiàtics. En acabar, els podreu degustar.

I si vols preparar una festa d’aniversari diferent, per nens… Amb un taller de cuina a casa, ho aconseguiràs! Aprendran a cuinar i menjar sa, mentre, junts, es diverteixen descobrint nous ingredients i sabors. M’apasiona cuinar amb els més petits!

O potser estàs pensant en regalar quelcom ESPECIAL a algú especial? REGALA-LI un TALLER de cuina a casa seva o a casa teva, juntament amb els seus amics i amigues. Degustareu tots els plats que, junts, preparem.

El preu és de 35€/persona amb un grup de mínim 6 persones (consulta tarifes per grups amb menys persones). El preu inclou els ingredients i el desplaçament (dins de Barcelona ciutat, però amb despeses extres per desplaçar-me fora). El preu no inclou la beguda. Preu especial per festes d’aniversaris de nens.

Envia’m un email a nuria@amorcuinat.com o truca’m al 625445387 si reserva un taller.

No Comments

Reply