a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
ouroffice@crimson.com

Follow us

Lidera la teva cuina

Lidera la teva cuina

Com es creen experiències noves? Després d’haver format part de gran part d’altres experiències relacionades amb el que finalment crees. En altres paraules, havent viscut alguna cosa en que et sents connectat però que si li dones, encara que sigui petit, un gir, pots arribar a crear a crear una cosa preciosa. Això m’ha ensenyat l’experiència.
En començar a cuinar a domicili no em vaig plantejar, de cap manera, impartir tallers de cuina.
Resulta que un bon dia, un espai de cuina em pregunta si estic disponible per impartir un taller de cuina en el seu espai. Una nova porta oberta (seria segur per què alguna altra es em va tancar).
Sí, estava disponible. Un gust.
Next step? Perquè no imparteixo tallers de cuina a les cases abans dels àpats o els sopars?
Experiència preciosa a domicili en la qual tota la família o el grup d’amics s’implica i gaudeix aprenent noves receptes, nous ingredients, … Cada vegada són més els grups que em demanen aquesta experiència prèvia el dinar o el sopar.
Els tallers i showcookings en els espais de cuina és una cosa que vaig intercalant amb el día a día, si me’ls demanen. Gaudeixo ensenyant el que sé, el que ‘poc a poc’ vaig aprenent. Tallers temàtics en els quals s’aprèn unes quantes receptes, molts altres ingredients (normalment asiàtics) mentre es degusta una copeta de vi i després es sopa i es comparteix l’experiència.
En molts casos, alguns dels assistents m’han dit ‘M’ha encantat, tot boníssim, però ara fer-ho a casa igual em costa una mica … molts ingredients nous!’.
Així és, els ingredients nous a la vida, que moltes vegades costen introduir.
Amb totes aquestes experiències vaig reflexionant i m’adono que el que vol la gran majoria de la gent és MENJAR SA però li falta TEMPS i IDEES. Aquest seria un resum.

En una d’aquestes tardes d’arreglar el món interior amb el Vicenç Alujas, un bon amic del Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge on què ens vam conèixer, li vaig comentar aquesta reflexió.

Jo puc ensenyar a menjar sa donant idees de plats i mil combinacions i sabia que ell, la gestió del temps, la sap ‘arreglar’ amb infinitat de tècniques d’atenció plena, consciència, paciència, motivació, …
LIDERA LA TEVA CUINA. Tot d’una, el vam veure escrit a la meva llibreta (que entre inspiracions, calendari, menús i receptes, és d’allò més saborosa).
Lidera’a tu mateix/a i lideraràs la teva vida, i per tant la teva cuina.
Va ser qüestió de començar. De buscar espai i impartir el primer.
Els tallers de Lidera la teva Cuina els resumim com un espai únic on els assistents realitzen un taller de cuina sana i sostenible amb tècniques d’Actitud Positiva, Meditació, Motivació, …
S’aprèn noves receptes pel dia a dia, així com tècniques de consciència plena, guanyar en salut, tant física com emocional. En acabar, sopem i compartim la vivència.
Quan? El proper taller: CUINA ENERGÈTICAMENT després de les vacances. 
Dimarts 26 de setembre de 19: 30h. a 21: 30h. 
On? A l’Espai Egg (Riereta 15, Barcelona)
El preu? 45€/persona. Opció de pack de 4 tallers per 155€/persona.
Més info i inscripcions a nuria@amorcuinat.com
I aquí el web del Vicenç perquè el coneguis una mica més.

Els següents TALLERS?

  • Cuino quan estic trist/a
  • Cuino vegetarià, encara que no ho sigui
  • Cuino només per mi i estic motivat/da
  • Cuino llegums i cereals de múltiples maneres
  • Cuino quan he rebut una mala notícia
  • Cuino el menú setmanal en un matí

Tanmateix, LIDERA LA TEVA CUINA és un taller de cuina itinerant, o sigui que es realitza per empreses, grups de treball, grups d’amics, organitzacions, administració local, ajuntaments, associacions etc…

Més informació a nuria@amorcuinat.com