a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
ouroffice@crimson.com

Follow us

Concursos

Què diuen Tardor 2018

Sortejo un Sopar Romàntic per a 2 persones a casa que només haureu d’escalfar-lo i gaudir-lo.

Si has disfrutat de l’experiència Amor Cuinat aquest any, pots guanyar-ho!

Com?

Fes un comentari de què t’ha semblat l’Amor Cuinat que has viscut, especificant el dia i l’amfitrió/na de l’àpat, així puc situar-te i sé que et vaig donar de menjar.

Al final de l’hivern, faré el sorteig a l’atzar (on-line) per descobrir qui ha guanyat.

Comments: 5

 • Olga 27 October, 2018 6:25 pm

  Una vegada més hem disfrutat de l’Amor Cuinat, amb tots els bons sabors q ets pots imaginar: el de l’amistat amb les amigues, el de l’amor per les noves vides, el del gaudir dels moments i el disfrutar del bon menjar !
  Gràcies Núria i la teva mare per aquesta naturalitat!

 • Xavier 13 November, 2018 3:33 pm

  L’11 de novembre amb motiu del meu aniversari va vindre la Núria a casa a cuinar per la meva família (8). Em feia il·lusió que vingués una cuinera a casa que ens cuides i així oblidar-nos de les feines logístiques del menjar. L’experiència va ser molt positiva per a tots!. Vam gaudir d’un menjar de qualitat i de gustos variats. A l´ inici unes croquetes de carabassa, idiazàbal i ceba caramel·litzada van anunciar que s’iniciava un menjar especial… La sopa tailandesa de coco amb castanyes i okra és una de les millors sopes que he provat. A més a més de bona cuinera la Núria va fer que sempre estiguesim còmodes i que tot fos fàcil. Gràcies, fins la propera. Xavier

 • Raúl 13 November, 2018 10:40 pm

  Vaig celebrar els meus 40 amb un sopar espectacular. Va ser un menú degustació per 10 persones ple de nous sabors, i amb un servei per part de la Núria i la seva mare exquisit. Les gyozes de sobrasada vegana, brie i mel… increíbles!

  Moltes gràcies per tot. Repetirem segur!

 • LLuis 14 November, 2018 10:29 am

  Ha estat una sorpresa molt agradable, la molt bona profesionalitat de la Nuria, tant en la cuina com en el servei, tot plegat amb molta exquisidesa, recomenem i tornarem a repetir

 • Montse i Miquel 17 November, 2018 6:30 pm

  Primera experiència amb Amor cuinat, que de ben segur repetirem! Ens ha encantat el menú personalitzat per la Núria, especialment les gyozas, la sopa Tom Kha, els canalons, les croquetes…. tot estava deliciós!! La Núria i la seva mare ens van fer sentir a casa millor que en un gran restaurant. Moltes gràcies a les dues per haver-nos fet gaudir del seu @amorcuinat a casa nostra.

Reply